• Kaashuys

  • Kaashuys

  • Kaashuys

  • Kaashuys

Hollandse kazen

Beemster Kaas

Echte kaas, is Beemster kaas. Vers gesneden door de kaasspecialist. De boeren in de Beemster polder zorgen met liefde voor hun koeien…. en dat proef je!

Boerenkaas

Boerenkaas is écht, maar dan ook écht van vroeger. Noem het ouderwets, noem het authentiek.. maakt niemand wat uit. Wat wel uitmaakt is de smaak. Want: ‘WoW’ .. dit is magisch. Geniet van jong & oud, en veel verschillende smaken: van verlegen tot streng.

BIO Bastiaanse

Ambachtelijk en vol van smaak. Kaas van Bastiaanse is biologisch, vegetarisch en verantwoord. We gebruiken de alleen de beste ingredieënten: geen kleurstoffen, geen smaakversterkers & conserveermiddel. Puur natuur!

Blije Geit

We eten in Nederland steeds vaker geitenkaas. Gewoon op brood of verwerkt in heerlijke recepten…. Met het eten van onze Blije Geitenkaas maakt u een zeer lekkere keuze.

Kruidenkaas

Heerlijke kruidenkazen voor bij de borrel. Een blokje geluk.. met bijvoorbeeld Italiaanse kruiden, truffel of groene pesto. Laat u verrassen door onze heerlijke specialiteiten. Zelfs op beeld.. loopt het water je gegarandeerd in de mond. Yeah! Kijk snel op de pagina.

Pure Jersey Kaas

Jersey kaas …. een echte specialiteit. De Jersey-koe geeft melk met een volle smaak en bomvol eiwitten. Super gezond en onwijs lekker. Een kaas vol karakter!

 

Buitenlandse speciliteiten

Witte korstkazen

Witte korstkazen, niet te missen op ieder borrelplankje. Van zachte romige Droombrie tot een prachtige Brie de Meaux of truffelbrie(s)!

Rode korstkazen

Rode korstkazen zijn de musthave. Ze zijn krachtig, zacht en onweerstaanbaar lekker.

Blauwaderkazen

Blauwaderkazen zijn er van subtiel en romig tot scherp en ruikend. Wij willen u graag voorstellen aan onze verschillende soorten in het assortiment. Kijk mee & geniet! Kies uw favoriete kaas en laat het ons weten.

Geitenkaas specialiteiten

Vele zachte geitenkaas zijn te lekker om niet te kennen. We hebben verschillende voor u geselecteerd uit Frankrijk en België.

Bergkazen