Brie

 

Wij hebben in ons assortiment verschillende brie soorten. Een heerlijke Roombrie en Rustique brie. Daarna hebben we een iets pittigere brie, de Brie de Meaux! Een prachtig kaasje en de koning onder de Brie. Deze ruik je lekker.. de liefhebber wordt heel blij! Ook hebben we een geitenbrie, deze is lekker vol van smaak en mild pittig. Jammie!


Gevulde brie

 

Brie, ‘au naturel’ is heerlijk maar de combinatie met verschillende andere producten kan de smaak nog veel krachtiger maken! Zoals roombrie gevuld met Bieslook-roomkaas of Peppersweet-roomkaas. Ook hebben we een truffelbrie. Helemaal van deze tijd en onvergetelijk van smaak.


Camembert

 

Een camembert is een witschimmel kaasje, die (meestal) van koemelk wordt gemaakt. Deze zijn vaak krachtig qua smaak en romig & smeerbaar van structuur.

We hebben een Franse Camembert maar ook een heerlijke Calvados Camembert: Een prachtig huwelijk tussen de twee bekendste streekproducten van Normandiƫ. Deze robuuste camembert uit rauwe koemelk wordt gedrenkt in de pulp uit Calvadosvaten. Het resultaat is een heerlijke pikante kaas met een intens karakter.